lørdag den 7. marts 2009

Nutidsscenarie - Nordby

Tid: mandag d. 02-03-2009
Sted: Nordby og gadekæret.
Setting: Kl. er to, og der er koldt og ingen mennesker. Der er to ænder i gadekæret. Vi kan se, at der inde bag ruderne i forretninger og posthuset er mennesker, men man ser ingen i bybilledet. Gadekæret i Nordby er et velbesøgt turiststed om sommeren, men det er der absolut ingen tegn på nu. Meget statisk.
Materialitet: Alt er lukket – isboder, caféer osv.. Der er ingen information. Man bliver ikke ”ført” ind i stedet. Hvad har åbent, hvad er det man ser? Der er ingen skilte. Det var meget velholdt – intet affald. Gamle huse, lave bygninger (H.C. Andersen stil) bindingsværk.
Agenter/ aktører: (Eller manglen på samme) Der er kun os udenfor. Men vi kan se folk inde i husene, men de skaber ikke aktivitet i ”byrummet”. Det er svært at lave et godt nutidsscenarie uden agenter, men i forhold til vores projekt er det relevant i forbindelse med konstruktionen af et fremtidsscenarie, som netop vil tage udgangspunkt i at skabe aktivitet på steder uden der nødvendigvis behøver at være mange mennesker til stede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar